Monday, October 3, 2011






Taman Tasek Tambahan Ampang
10/01/11


Sunday, September 11, 2011

Red, Black & Silver Theame

Majlis Persandingan Stc Yuszainol & Wife
Taman Bukit Indah Ampang - 11/09/11
Make-up by : Mas Natasha







Wednesday, April 6, 2011

Raja Sehari Zulkarnain & Nadiah

Pelamin by Ired'creation team
Makeup by Tina Nati
Di Dewan MPAJ Taman Tasek Ampang - 3 april 2011


Friday, December 17, 2010

Sunday, December 5, 2010

Pink & Purple - 05/12/10 Taman Tasek Ampang Selangor bersama staff2 yang poyo..hahaha




yaya & jiha - staf aku yang poyo - kalo bab begambo ni no.1..xyah suruh..

Saturday, November 20, 2010

20/11/2010 - Tarikh yang paling mencabar untuk Team iRED'CREATION


Pelamin 3 Panel di Dewan MPAJ Taman Tasek Tambahan



Basic Mini Pelamin Nikah di Taman Melewar Gombak

Tahniah dan syabas untuk semua staff team iRED'CREATION kerana dapat mengharungi pengalaman yang sungguh mencabar minggu ini..anda semua dengan jayanya telah menyiapkan 2 set pelamin dan 1 stage dekorasi yang digunakan serentak pada tarikh dan waktu yang sama iaitu pada hari ini 20/11/10..penat usah cerita lah kan..dengan tak cukup tidurnya dan macam-macam lagi..so far Alhamdulillah tak ada komen negative dari ketiga-tiga pelanggan..semuanya berpuas hati dan senyum lebar sampai kat telinga tengok dekorasi yang kita persembahkan..thumbs up for all of you..thanx so much..regards - Zurina Rahman..