Friday, December 17, 2010

Sunday, December 5, 2010

Pink & Purple - 05/12/10 Taman Tasek Ampang Selangor bersama staff2 yang poyo..hahaha




yaya & jiha - staf aku yang poyo - kalo bab begambo ni no.1..xyah suruh..

Saturday, November 20, 2010

20/11/2010 - Tarikh yang paling mencabar untuk Team iRED'CREATION


Pelamin 3 Panel di Dewan MPAJ Taman Tasek Tambahan



Basic Mini Pelamin Nikah di Taman Melewar Gombak

Tahniah dan syabas untuk semua staff team iRED'CREATION kerana dapat mengharungi pengalaman yang sungguh mencabar minggu ini..anda semua dengan jayanya telah menyiapkan 2 set pelamin dan 1 stage dekorasi yang digunakan serentak pada tarikh dan waktu yang sama iaitu pada hari ini 20/11/10..penat usah cerita lah kan..dengan tak cukup tidurnya dan macam-macam lagi..so far Alhamdulillah tak ada komen negative dari ketiga-tiga pelanggan..semuanya berpuas hati dan senyum lebar sampai kat telinga tengok dekorasi yang kita persembahkan..thumbs up for all of you..thanx so much..regards - Zurina Rahman..

Tuesday, November 9, 2010

Tmn Tasek Tambahan 07/11/10





Pelamin yang bertemakan cream & purple.


Tuesday, June 29, 2010

Sekitar Majlis Pernikahan Hasli & Mira - 26/06/10






Wednesday, June 9, 2010

Majlis Malam Berinai Iwan & Tasha..


Thursday, April 29, 2010


iredcreationdeco adalah blog untuk memudahkan para pelanggan untuk melihat gambar-gambar pelamin, dekorasi, baju persandingan dan persalinan dan gambar-gambar yang berkaitan. Walaubagaimanapun untuk melihat pakej iredcreation layari blog http://iredcreation.blogspot.com